Peraduan Oli Collection

Saya sedang bersemangat nak join contest2 yang ader..tadi saya dah siapkan contest daripada Oli Collection.Rugi ar xjoin...manerla tahu juri tertarik dengan slogan saya tu..tarikh tutupnya 25hb ni...sempat kot...sok baru nk pos!Kena beli setem dulu 60sen kan...
Dapat perodua viva pun jadiler..hehe...

Nak join GA tp masih belum ader mood lagi!Bukan apa...takut menang..haha...gurau jer yer...perasan jerkan...xjumpe lagi ga yg agak sempoi2 nk join...malas nk join yang agak leceh2...xde idea nk buat n3 nanti...

Seian sahaja coretan saya pada malam ini. Sya cuma berharap saya dapat adakan GA secepat yang boleh...tak sabar nk tgk reaksi kawan2...mungkinkah dapat sambutan ataupun xder orang pun yg nk join...hehe
Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. bila agaknya keputusan tu akan dikeluarkan, tak sabar nak tengok pemenang nya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...