London Weight Management Free Trial

Pada mulanya nk rest jer kat umah weekend ni nk ngadap laptop smpai muntah!tetiba dapat call dari London Weight Management inform saya berjaya menang saguhati 1 sesi pelansingan...Baru semalam saya masuk contestnya by sms!arini dah menang..hehe..
Sajer nk try...berat badan dah naik sangat ni...xsanggup dah nk timbang! Nak lansing cam zmn dulu2...
So,dengan ini saya isytiharkan bahawa saya akan ke Kuantan pagi sok untuk try pakej tu..sok ada open house jugak!Amoi yg call saya tadi kata sok ada pakej diskaun worth rm388 tau!Tgk ar dulu keberkesanannya.. Saya teruja nk try sebab ada kawan saya tu yg dah g tmpt tu last week...3 jam kena sauna...peluh satu plastik!lemak2 ar tu yg terkumpul...berat turun 3kg dalam masa 3 jam!just wait n see yer...Nanti saya update pasal ni...xsabarnya nk g London Weight Management tu....Akceli diorg baru jer bukak branch baru kat Kuantan ni..kat Megamall...
Blogger Templates

3 comments:

  1. bestnya..nak stori mori hasilnya ye..kalo ok nak try gak.hihi

    ReplyDelete
  2. nak mintak suh tanya la.kalau kuruskan bahagian perut jea blh tak? rasa mcm perut dah buncit sejak balik raya ni.huhu

    ReplyDelete
  3. alamak sy win jg ne.tapi sy dri sabah... kat sini x de cawangan dya.... hadoi melepas....... org cina tu ckp sory cik kami kena bagi hadiah ne utk org lain pla... ermmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...