Hadiah Lynn's Lucky Draw

Ada bermacam2 hadiah yang bermain di fikiran saya sekarang. Tapi untuk first tiime ni saya nak bagi hadiah mcm kat bwh ni iaitu :


Tudung lycra ni saya beli tapi tak pakai2 pun..siap dgn inner sekali...kurang sesuai dgn muka saya. Jadi,baik saya bagi jer kat orang. Lagi satu, saya dh pakai, tak bolehlah nak buat hadiah...Kainnnya cantik dan lembut...tapi syg, muka saya sesuai dgn tudung bawal jer.


~google~

Kasi topap kepada 2 orang yang bertuah...RM10 untuk 2  orang. Jadinya RM5 sorang akan dapat! hehe...sikit ker? ala...xperla...dari xdapat aper2 lansung kan...saya akan reload terusla nanti kat henfon pemenang yer!

The last one, adiahnyer len cket...jun gong foot detox. Kalo nak tahu lanjut, sila layari website ini yer...
JUN GONG FOOT DETOX Saya pakai tiap malam...Toksin kan xbagus untuk kesihatan....kena  buang cepat2...2 pemenang akan dipilih yer untuk mendapat 10keping koyok kaki ni...leh pakai 5 hari...Rasailah keberkesanannya...Untung saper yg dapat ni...



Caner hadiahnya?ok x?harap2 uols sudilah join yer...Nanti kalau ada pertambahan hadiah, saya akan update yer...


 . 

12 comments:

  1. ok je sis...
    terime je..
    heheh

    ReplyDelete
  2. waa..bestnye hadiah!
    sume best2!
    lau dpt tudung, ley bergaye pegi raye! hehe
    lau dpt topup, ley msj extra kt mmbr.
    lau dpt Foot Detox, wow! memg teringin nk try.huhu

    ReplyDelete
  3. oklah tue hadiahnyer...
    bagus gak kalo dapat foot detox tue..
    tak pernah pakai lagi..

    ReplyDelete
  4. nak yang tu yng bawah tuu . hahah~

    ReplyDelete
  5. suka jer dengan sume hadiah ni.. hrp2 ade la rezeki... ;)

    ReplyDelete
  6. ok hadiah dia..
    dpt topup o foot detox tu msti bes~
    sbb xpkai tdung jnis tu~

    ReplyDelete
  7. ok hadiah tue..cam best jerh foot detoxx tue..nk join tp x pndai la plak..lg 1 x penh lak join pe2 LD..hehhe..papepon cntik sgt2 blog nie..:)

    ReplyDelete
  8. cik lynn~

    i xnk yg lain..i nk tudung tu buleh tak..huhu~ i jOin! =)

    ReplyDelete
  9. saye pakai maxis, eceh macam konpem dapat.. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...