SAYA SAYANG MATA SAYA

NI MATA PAKCIK GOOGLE TAU..BUKAN MATA SAYA...


Terlebih dahulu, kepada rakan2 yang rasa nk teruskan membaca n3 saya ni silakan berhenti yer..saya tahu ianya akan emmbosankan anda....
saya nk cite pada cik strawberi ni..mata saya belah kanan ni macam ada smthing wrong jer...kabur pnadangan...sejak semlama lagi...silau sangat kalau tgk cahaya...even cahaya pagi kul 9.00 tadi tau...saya xsuker pakai cermin mata...macm leceh n muka saya cam hodoh jer...bila mata ni problem, secara automatiknya kepala pun PEning...macam xbetol..terganggu smeua kejr..dahla nk siapkan report ni ha...kang kaksu tipon plak...minggu ni dahla kena nek KL...yey!jalan2...ada kaksu kan best...hehe...
dah puas isi eye mo tapi still macam tu jugakla..ganer ni erk..malm tadi dah tuam...rasa cam ada selaput jer kat mata ni...yang menghalang pndgn...saya sayang mata saya...saya xnk jadi apa2 kat mata saya...
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...