Pujaan Hati Lin

Saya ada minat satu mende alah ni...cambest jerk..tingin nak pakai...ada 2 gajet...meh tengok satu-satu yer...


Yang pertama ni namanya Apple Ipad..ala2 tablet pc ar orang kater..



Yang ni plak hp Iphone 4G.up to date sket kan...erm...saya nk kumpul duit nak beli mende2 alah ni...


                                      

Saya terbaca kat satu web ni, katanya ipad ni kira cam versi iphone 2g saiz besar sikit.Body nipis jela...Apa yang best ipad ni dapat menyokong resolusi XGA (1024 x 768 piksel), menggunakan panel IPS (intrusion prevention system), serta sudut penglihatan (viewing angle) setinggi 178 darjah; dimana pengguna dapat memperoleh efek yang jelas tanpa perlu memandang skrin secara menegak.
Dipetik dari sini.TQ

Kelemahan iPad
Setakat ini, iPad hanya menyokong 9 bahasa sahaja iaitu Inggeris, Perancis, Jerman, Jepun, Belanda, Itali, Sepanyol, Cina (Simplified) dan Russsia. Sistem operasinya tidak menyokong pengendalian multi-tugasan (multi-function); pengguna tidak dapat menggunakan dua perisian serentak dalam satu masa.
Fungsi sambungan iPad jugak agak terhad. Ia TIADA port sambungan USB, alat pembaca kad, port HDMI, mahupun webcam. Hanya terdapat satu port sambungan diberi nama Dock Connector.


Jadi, selepas membuat beberapa terjahan maka dengan ini saya mengisytiharkan bahawa pujaan hati saya ialah Iphone 4G...Apa plak kelebihan Iphone 4G ni erk? KLIK SINI yer
















Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. akak langsung tak tau semua ni...memang zaman dah berubah..teknologi bertambah canggih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...