Perwatakan Melalui Payudara



Hehe...kali ni nk citer pasal sesuatu yang mesti pompuan and laki kat luar sana nak tahu...sekadar pengetahuan yer..mungkin ada betulnyer...n3 kali ni saya kredit tuk kehidupan kita...thanks bebanyak sebab bagi copy yer...terjahla blog beliau sebab korang mesti rasa nk terjah sokmo pastu...n3 yang ada sangat menarik2 tau..

Saya tertarik ngan n3 pasal ni...

Perwatakan Melalui Payudara






Payudara besar dan bulat seperti tembikai

• wanita tersebut memiliki sifat keibuan
• Ingin selalu dipuji
• Inginkan dimanja
• Tapi perempuan jenis ini tidak suka melakukan hubungan seksual secara kerap

Payudara yang tertonjol seperti buah lemon

• seorang yang sangat-sangat ceria dan selalu memeriahkan suasana
• suka ketawa bersendirian
• inginkan kehidupan yang seimbang

Payudara pejal dan bujur seperti nenas

• seorang yang pintar
• lebih memikirkan kerjaya
• romantik dalam percintaan
• seorang yang setia pada yang Satu

Payudara pejal dan lembut seperti limau gedang

• prestasi seks yang kurang memuaskan
• sering terperuk dirumah
• lebih suka memanjakan kekasih dan kemesraan
• jarang naik angin
• berkeyakinan tinggi

Payudara kecil seperti buah ceri

• seorang yang lucu dan cerdik
• menghiburkan kekasihnya
• agak ghairah

Payudara seperti buah pear

• kerap menduakan suami
• agak curang


So, kepada pompuan di luar sana, anda yang mana?
Jangan label blog saya ni xxx plak yer..sekadar informasi...



Blogger Templates
Blogger Templates

7 comments:

  1. adehh...macam-macamla. betul ke nih?

    ReplyDelete
  2. hehehe..tutttt...best juga tau benda cam ni .tp kebenarannya masih di ragui..hahhaa

    ReplyDelete
  3. Hehe, rasa mcm ada yg betul je..lalala..hehe xtau la kan..

    ReplyDelete
  4. fuyoooo,,nice tips..!!hahaha,,lawak2

    ReplyDelete
  5. haha! gud info.
    bley cye ke?? ;p

    ReplyDelete
  6. nk cari yg buah nanas la.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...