Moment with newborn baby contest

Jom bercontest lagi! Sgt teruja dengn giveaway dan contest yang ada...memang xnk lepaskan peluang join kalo leh...selain cuba nasib nk menang adiah, dapat jugal isi masa lapang di bulan pose ni...
Contest kali ni agak unik. Pasal moment ngn newborn baby...Walaupun saya ni masih single mingle tapi nk join gak..anak sdare ader...hehe...



Jom tgk apa adiahnya dulu...

grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30

Syarat2nya pulak : (ni lynn copy paste jer dari empunya contest tau)


  1. jadikan tajuk diatas sebagai tajuk entry anda
  2. jadi follower http://nayville.blogspot.com
  3. letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest
  4. letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda
  5. hanya sekeping gambar untuk seorang newborn baby. jika punya lebih dari seorang anak, anda dibenarkan menghantar gambar anak seterusnya dalam entry yang sama.
  6. jika bukan anak anda, anda juga dibenarkan untuk menghantar penyertaan.
  7. gambar 'newborn baby' mesti lah berusia kurang dari seminggu.
  8. masukkan nama bayi,  tarikh lahir, berat semasa dilahirkan, berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil, nama ibu dan email anda. ceritakan detik ketika gambar itu diambil.
  9. tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini.
  10. kualiti gambar tidak diambil kira sebalik nya 'moment' pada gambar yang akan dinilai.
  11. pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dikalangan jurugambar.
  12. sebanyak 3 pemenang akan dipilih. hadiah saguhati akan ditentukan bergantung kepada jumlah penyertaan.
  13. tarikh tutup penyertaan adalah pada tepat jam 12 tgh malam 31 Ogos 2010 
Tengok bawah gambar Lynn pertandingkan...



nama : NUR KHAIRUNISA HUMAIRAH BINTI MOHD.KHAIRUL ANUAR
tarikh lahir : 19 September 2009
berat semasa lahir : 2.5kg
umur ketika gambar diambil : 3jam lagi cukup sehari
nama ibu : NOR SHASRINA BINTI ABDULLAH
email : azlina6703@gmail.com

cerita disebalik gambar :
Sungguh bermakna raya aidilfitri tahun lepas kerana kehadiran this cute princess...tetapi. sian ibu dia kena pantang makan...hehe...Princess Nisa baru kuar hospital semasa orang sibuk beraya...sweet moment in my family because Princess Nisa ni anak sedare sulung serta cucu pertama ma & aboh Lynn...Paling syok namanya yang panjang tu saya yang cadangkan pada ibunya...

UNTUK LEBIH LANJUT KLIK JER SINI....




Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. SALAM, SAYA DAH REVIEW ENTRY. SEMUA SYARAT CUKUP AND THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...