Kursus TOT

di kala saya sedang berceloteh ni, sebenarnya time rehat minum petang..saya serta dua orang lagi kawan iaitu kak ana dan kak ina sedang menjalani sesi training jurulatih. ict...hehehe..
antara modul yg diajar mcm photoscape,audacity..photostory...pastu malam kang aderla taklimat keusahawanan dan autrcara kot sok kalo xsilap...
xnk tinggalkan rumah strawberry saya ni lamer2 ngat kang bersawang lak...kui kui..padahal memang nk bersarang dah pun..kadang2 tu idea byk nk nuleh itu ini tapi M.A.L.A.S sedang menghantui diri...nk update pnjg2 pun xley...ada kejer kena setelkan dulu...sok kitorg ada presentation...kena wat photo story...
dah siap untuk group kitorg tapi tinggal nk masukkan suara je lagi...
Lupe nk citer..kursus ni 3 hari...bermula tghari semalam...sok tengahari abehla...igt nk singgah jalan TAR xpun paling koman pun Carrefour Wangsa Maju...nak ngabehkan duitla..apa lagikan...kitorg stay kt Hotel De Palma Ampang..Xbest sgt biliknya...ermmm...
saya show cket2la keadaan biliknya tu yg saya pinjam kat pakcik google...

Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...