Giveaway Raya!!!

Salam semua...
entahla naper rajin ngat nk nuleh...pasal GA belaka...ermm..nak cuba nsib katakan..bila menang hati pun riang..hehe...
GA kali ni sy sgt suker sbb adiahnya WOW!!!english style...look so beautiful..mmg berhajat nak buat koleksi pun..dah order tapi lum smpai lagi..hehe

Nak tgk x adiah idaman?jeng..jeng...jeng...

ni adiah pertama tau...cantik x?


ni pulak tempat ke-2


3rd prize pun tidak kurang hebatnya...ni dia..


KLIK SINI tuk direct ke owner GA yg sangat antik+kreatif+baik ati....hehe

Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. salam Lyn
    terimakasih buat entry untuk GA blog akak ... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...