Gaji saya dah masuk!

Alhamdulillah...di saat2 saya dalam kesusahan, saya yakin Dia Maha Mengetahui...
Dah banyak kali camni...aritu pasal kursus kawin kat Pekan tu...xtau nakg caner, tetiba dipermudahkan segala urusan...sesungguhnya saya sangat bersyukur kepadaMu, Ya Allah...
Dapat gaji ni, macam2 nk kena settle...dan untuk gaji kali ni saya dah spend tuk my parent..aper2 pun kita kena dahulukan mereka...lepas tu barulah saving then yang lain2 tu ar...semoga duit gaji yang kita dapat tu berkat...
Nasihat & teladan ni saya dapat daripada Ira...diala yang citerkan kisahnya...kadang2 gaji dah banyak tapi napela xcukup2 kan...mungkin duit gaji kita tu xder keberkatan dari mak ayah...so,dahulukan duit gaji untuk mereka...sikit pun jadila...

Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...