Dania's Bundle Giveaway



Kepada rakan2 di luar sana, yg masih tercari2 kedai bundle online yg best..jgn lepaskan peluang anda mengunjungi Dania's Bundle ni sebabnya anda pasti terpaut tau dengan baju2nya yang cantik!harga yg reasonable...
Jangan lupa sertai GA Danias Bundle sekali tau!sungguh lumayan hadiahnya...meriahkan suasana GA...
Nak tengok giftnya x?

inilah dia...cantikkan...

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN...

1. Warganegara Malaysia (sudah semestinya kan...)
2. Untuk Non-Customer sbb baru jer kenal blogshop ni masa blogwalking...
(saya dalam proses menyiapkan entri giveaway danias bundle ar ni..hehe)
3. Saya nak baju size L...saya makin comel ar skang...takut xmuat plak kalo amik M...
4. Lengkapkan ayat ni...

SAYA BERMINAT UNTUK SHOPPING DI DANIA'S BUNDLE KERANA.....
Saya usha2 bajunya sangat comey2...style korean pun ader..lagipun harganya amatlah             berpatutan..selain itu, blog Daniasbundle yang tersusun tu memudahkan urusan pencarian baju yang digemari...Dahla siap ader diskaun tuk customer!Paling penting ada baju yang cantik+sexy2....suker2....hihi..services yang diberikan juga sangatlah excellent!



Untuk semua yang berminat nak beli ker..nak order ker...nak join GA ker...
sila KLIK MANA-MANA GAMBAR DI ATAS YER...
Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. salam lynn(sama nama lah)..hehe..tq join GA Db...wish u all the best ya~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...