Contest Unni Lurve Oppa


Kali ni saya nak join contest lak! saje nk cuba nasib...adiahnya pun best...
Antara syarat yang ditetapkan adalah jadi follower beliau serta blog listkan http://aeinvircute.blogspot.com ni tau! Aein ni memang sweet couple ar..Contest ni adalah sempena nk meraikan anniversary pada 18 Ogos ni...
Sempat lagi tau saper yang nak join sebab tarikh tutupnya esok! 
14 Ogos 2010...
Ada 2 kategori dipertandingkan..
.
1. Edit gambar paling cunnnn! (saya xterror pun bab ni...manerla tahu si aein ni  terpikat ngan gmabr sy edit..)rezeki tu...aminnn
2. Lirik lagu plh ummphhh kater org...

Okla...di sini saya pertaruhkan gambar ni...just simple edit...silakan tengok di bawah yer...




Seterusnya, saya tujukan lirik ni buat anda yg sweet and lovely couple..lirik ni sangat romantik dan lagunya pun very nice...layannzzzz....nak tgk video kat SINI yer...sangat sesuai untuk korang yang jiwang2....saya pun  suka sangat lagu ni...penuh nostalgia....




Akhir sekali, kepada yang nak tahu apakah hadiahnya...jeng jeng jeng..klik kat banner oppa & unni kat sidebar belah kanan tu yer..

selamat berjaya diucapkan kepada diri sendiri...hehe

Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. lin...thanx.wah..sweet2..always be right here...hehe...xpe lau peserta last pn.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...