Arghhh........xtahan..........

Selamat malam sabtu kepada semua pembaca yang sudi membaca dan mengikuti perkembangan belog saya ni yg tidak seberapa...Sebelum2ni saya update belog just untukjoin GA jer..rasanya dah deh lebih 10 post seme pasal GA jer...entahla...rasa seronok pulak dah pernahjoin...manerla tahu ada rezeki..dapat jugak adiah free...hehehe
Malam ni ada masa online,terasa plak nk update belog ni...nk update widget tapi cam malas2 jer lagi...sebabnya...arghhhhhhh....my idung tersumbat!sok sek...sok sek....xtahan weh! dari semalamlagi idungku tersumbat...semalam macam xlarat nk demam..tapi mujurlah arini xjadi plak nk demamnya....just selsema jer... Saya ada cari  sikit info kat google pasal selsema ni...cari petua...KAT SINI PETUANYA
Saya dah amalkan langkah awal tu....
Pastunyer saya ada baca info tentang selsema ni KAT SINI...BACALAH....
Atitu saya ada menang GA tapi lum dapat lagila barangnya..huhu...xsabar nk tengok kain pasang yang saya menang tu....Saya ni xder point pun nk citer aper sebenarnya, jadi, sblm saya nk buat sesi luahan perasaan..baik saya sop dulu..kang jadi cerpen lak...hehe...Apapun.saya seronok ada belog ini sebab segalanya saya boleh luahkan kat cni...Belog straberiku..aku sayang kamu!
Gambar aper yang sesuai nak letak erk?ermmm...nak mintak kat pakcikku yang satu tu...



Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...