TUTORIAL FAVICON

ermmm...tgk tajuk pun mesti korang gelakkan saya....bukan nak bagi tutorial tau...saya sedar saya tak layak lagi....
sebenarnya kan saya nak citer kat korang semua yang saya telah berjaya membuatnya..padahal sebelum ni pun cara yangs amer jugak...tapi tak menjadi! alhamdulillah...kali ni usaha saya telah berjaya...cukup mudah dan senang!terima kasih bebanyak kepada AYU...saya gk kat blog diala tadi...

mula2 saya cari dulu icon yang saya nak kat google (gmbar strawberry kat url tu mintak kat pakcik google ar tadi...)terima kasih yer...saya malas nk create icon coz lecehla...nk kena upload dulu nk amik url image tu plak nanti...kan senang kalo cilup jer terus!haha

g kt dashboard korang..amik design ----edit html -----klik(check) expand widget template
carikod ni..
  (caranya CTRL-F pastu copyla...)

dah jumpa?

Kat bawah kod tu, korang copy n paste ayat di bawah ni yer...

ni antara icon-icon yang saya ada untuk dibuat pilihan masa tu...







Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...