Shoutbox canteq

Salam semua pengunjung..
Untuk n3 malam ni, saya nk gtau ni...tadi saya merayap tetiber jumpela satu blog wan hazel ni yg saya sangat suker pagenyer...shoutboxnyer pun cambest jer...hehe..dia ada kasi tutorial sekali gane nk buat...bagus kan..sharing is caring...so,2nite saya nk try ar ni...tu jerla saya nak kasi tau same u all...hehe...malam ni jugak saya nk buat baik pulih sket....ermmm...kalo rajin nk tmbah n arrange bloglist tu...coz b4 ni sy dh byk follow org tp guna mcm2 email..huhu...nak satukan semua2la ni..kalo rajinla...bukan apa...kena tido awal...sok ada tugasanla...karnival...
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...