Petang di PIK

Semalam, cikla kedai kian tu dh konpemkan ngan saya..katanya jadi nk wat progrm Jumaat ni..
apalagikan...program SCORE A tu ar..hehehehe...so, pagi tadi saya puns etupla tempat untuk diorg ni...bagus jugak ada org nk sewa bilik belakang tu..kalo x, sure terbiar je camtu...at least, berkemas jugakla..
Biarlah saya sorg2 pun yg kemas...hanya TUhan yang tahu betapa sakitnya hati ni...geram giler2...apakan daya..saya hanya insan lemah...
Just nk citerla..program tu sepatutnya start kul 2.30 tapi kul 3 leney baru start...org xder nk datang pon..kena calling2 suruh dtg...cikla tu dah fed up kot ngan saya xnk dah pujuk masuk SCORE A tu...bukan apa...mahal sangatla nak masuk...kalo setakat rm10 jer konpem dh masuk awal2 dulu tau...
Lebih baik saya layan blog saya ni ha yg tgh bersepah2...lagi dapat manfaat!kepuasan...
dahla nk wat header xlepas2 lagi guna photoshop...xley nk install..hope pasni boleyla...xsabar nak edit gmbr...
want to be creative person....
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...