Oli collection

Tengok tajuk pun mesti ada antara korang yang dah tahu apa dia...
Semalam, saya telah bertungkus lumus ambil gmbar cadar2 nk publish on9..tapi xempat jugak siapnyer...
gambar pun macam xbaper nk cantikla...lenla kalo gune DSLR..hehe...
tadi jumpa e-catalogue tpnya xlengkap n xikut kemahuan saya...saya nk jual produk yg mmg dah ada stock...
Arini plak semangat tu ada nk siapkan online shop saya yg sokmo under construction tu tapi....saya xciha arini..
Tahun ni macam antibodi saya dah xkuatla...ngaper erk...before,saya susah sgt nk kena pnykit tau..ntah2 sbb tu saya terbuka ati nk amik insurans takaful ikhlas tu...
Xlarat nk coret pnjg lebar...nk g makan roti canai lak...


Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...