MALAS...

Hahaha..
dah namanya pun M.A.L.A.S
sememangnya pun..
ermm...arini byk perkara berlaku...perjalanan arini..
9.00 am : g tempah baju raya kat umah kak nani..lambat sgt saya balik sehinggakan anak sedare saya nisa tu mengamuk!haha..my dad plak smpai turut sy kat umah kak nani tu...

10.00 am : dgr explanation fron kakwan..takaful ikhlas..akhirnya saya berjaya menjoinkan diri sy...
12.00 pm : setelkan urusan dgn ar-rizq...hehe..my bisnes...
4.00 pm : xsuker!ada org dtg bagi keje kat sayer...dapat upah xper gok...GERAM!
5.00 pm : astro beyond plak dtg...free installation tau...promotion...

hehe..tu jerla yg agak besar cket kisahnyer...saya ni tgh bizi nk siapkan my on9 shop yang still under construction..blog pun ntah aper2 lagi ni...nk update macam2 lagi...xcukup masala...kejer pun byk lagi ni...akaun PIK, nk wat maintenance pc,cd lagu nisa...byk lagi tp xigt nak listkan...

TOLONG....

Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...