LUCKY DRAW SHASHA PUNYER...

Entahla ngape 2 3 menjak ni hati ni teringin nak join seme contest dan GA yang blogger buat...bukan apa...manela tahu...lagipun tgh excited ni...internet laju jer...
untung sabut nampak jugak timbulnya...untung saya???hehehe...hanya tuan punya contest dan GA je yg tau!

Kali ni saya join lucky draw yang di buat oleh seorang blogger pompuan yang kiut ni ha...namanya Shasha..
KLIK SINI nak tahu pasal dia yer...
ni ar tuan punya lucky draw ni. Amacam? kiut x?ke cute?

Kepada semua rakan di yang menjengah ke blog saya ni, mehla join lucky draw ni reramai...
ntah2 rezeki korang ada...saperla tahu...
Hadiahnya duit raya RM50! Saperla nak bagi kat kiter free2 je duit kan...lepas dah blanjer makan awek ke BF ker ngan duit tu nanti....hehe

Senang je nak join lucky draw ni...as usual ar...
  1. jadi follower shasha...
  2. buat n3 tentang mende alah ni...ala...korang kan terer mengarang2 ni..kena tag 2 orang rakan anda juga tau!letak gambar sprt di bwh ni skali...kat sidebar pun tau
  3. alertkan kat shasha yang korang dah join lucky draw dier...

itu jerla...so, sebagai memenuhi syarat lucky draw ni,saya dengan ini berbesar hati nak tag 2 orang rakan blogger saya.... 
  1. telor
  2. tukangkasut



Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. hehe..camner nak join telor xde muke bulat je hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...