Lucky Draw By Rina

Rajinnyer saya skang (angkat bakul sendirik) untuk join contest2 anjuran para blogger yang agak berpengalaman jika hendak dibandingkan dengan saya ni ha...masih mentah lagi! Kali ni saya join lucky draw seorang blogger comel...yang sangat berbesar hati mengadakan nak bagi 20 hadiah tau untuk blogger2 di luar sana...Lucky Draw ni dibuat oleh Rina yang matlamat utamanya adalah untuk mempromote blogshop beliau...dijamin harga rendah tau!kalo xpercaya lihatlah sendiri...

Okeyla...setiap penyertaan sudah pasti ada terms n condition..memang dah termaktub sejak azali..syarat2nya senang jer...Semua blogger dah biasa membuatnya...hehe

1st Step
Letak 2 banner kat bawah ni dekat sidebar korang 

 


2nd Step
Letak kedua-dua link di bawah di link list korang

http://rinastories.blogspot.com
http://rinawardrobe.blogspot.com

3rd Step
Buat 1 entry berkenaan dengan contest ni
dan letak sekali kedua-dua banner tadi dalam entry.

4th Step
Tinggal kan link post korang di ruangan komen di blog beliau

Optional Step
(taknak buat pon takpe)
-add rina kat facebook -Rina Blogshop
- Jadi follower rina

BIG UPDATE!

sesiapa yang tak ada blog pon leh join.

1) Add rina - RinaWardrobe
2) Buat Note di facebook dan sertakan link 
ini dan ini. Tag atleast 10 orang rakan anda
3) Buat status promote RinaWardrobe dengan sertakan link 
ini
4) Then, inform rina yang korang join di wall FB rina. 

SO!tunggu apalagi? jomlah sertai lucky draw Rina ni sebelum closing datenya 15 Julai ni...kot2la kita ni bertuahkan...ye x Rina?
Nak tahu apakah 20 adiah yang ditawarkannya?


Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. hee thanks join! gudluck tau. salam pekenalan~
    rajin2 la blogwalking ke blog rina, insyaAllah rina akan kunjung balas :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...