LENSA BURUK, THE CONTEST

Akhirnya...saya berjaya juga membuat n3 untuk contest ini...alhamdulillah..mission complete..hehe
Bukan apa..nak cari gambar yang agak canteq n sesuai tu ar...Memang guna lensa buruk jer...xmampu nak pakai DSLR..suatu hari nanti saya berharap akan menjadi seperti dia yang pandai ambil gambar dengan DSLR...saya nak pertaruhkan gambar ni untuk contest yang dibuat oleh tuan belog comey ni,  Ti Anne Mohd Yassin. Saya rasa saya sudah memenuhi kesemua syarat yang telah ditetapkan.

  1. memang warganegara
  2. ini belog saya..bukan org len punyer tau
  3. saya dah jadi pengikut Ti Anne Mohd Yassin.
  4. banner ada kat tepi belah kiri.KLik gmbr leh sampai juga ke blog Ti Anne Mohd Yassin.
  5. Memang 1 foto jer pun sy nk cuba nasib ni...no editting lansung tau..original!hehe...
  6. Guna henfon yg 2.0MP...
  7. tajuk n3 pun dah betul..
jeng jeng jeng...
syarat last sekali adalah masanya untuk meng'tag' rakan2 seramai 5 org...inilah rakan2 yg bertuah itu...

untuk lebih detail lagi contest ni, korang KLIK SINI TAU..

Tajuk foto : Suatu Petang Di Tanjung Agas 

Model Telefon Bimbit : Samsung SGH- L760 



Saya suka blog Lensa Buruk kerana... 
"saya dah fall in love ngan belognyer yg ala2 tgk cite Allahyarham P.Ramlee...tv dulu2..itam puteh jer..so nice...nampak unik tau...lagipun, best baca2 n3 yang dipenuhi gambar jika dibandingkan ada tulisan jer...Gambar2nya yang professional itu amat mengujakan saya untuk memiliki sebuah DSLR suatu hari nanti..."




Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. wahhhhh!! semoha lensaburuk memilih kamu. cantik view :D

    ReplyDelete
  2. yeker molomolla?mekasih yer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...