KOREAN DETOX FOOT PATCH

Pernah dengar SUPER KINO???
Pernah dengar 
KINOHIMITSU???

Ya..kedua2 produk di atas berfungsi untuk menghapuskan 
TOKSIK di dalam badan kita..
tapi dengan harga yang terlalu mahal..kita terpaksa lupakannya dan terus membiarkan 
TOKSIK bermaharajalela dalam tubuh kita....TOKSIK berpunca dari pelbagai aspek..Pemakanan...Rokok...Asap...Oleh itu boleh dikatakan..kehidupan sekeliling kita menyumbang kepada pengumpulan TOKSIK...
JOM..kita hapuskan 
TOKSIK..
Bagaimana???
Untuk menghapuskan 
TOKSIK yang berkumpul dalam badan kita selama bertahun2 bukan lah mudah...
SO....apa tunggu lagi...jom kita cuba sesuatu yang serupa tapi jauh lebih murah..

atas kesedaran inilah saya dengan tanpa syak wasangka lagi telah beli on9 koyok kaki tu..dah puas survey2 nak cari yg bley dapat harga murah2...akhirnya ketemu juga...6 keping=RM15...


Saya pakai lebih kurang dalam 5jam...hasilnya..hitammmm...memang toksid ar...xsabo nak buat lagi malam ni nak tgk kesannya...sekarang, saya dalam proses nak beli lagi foot detox ni...nk borong byk sketla..



Bahan2:
1) Wood Vinegar Extract
2) Bamboo vinegar Extract
3) Chitosan
4) Plant power
5) Vitamin C
6) Tourmaline
7) Cornstarch

KEBAIKAN FOOT DETOX:-
  1. Menyingkirkan pengumpulan toksin,
  2. Membuatkan badan lebih bertenaga,
  3. Mengurangkan allergies,
  4. Menormalkan tekanan darah,
  5. Mengurangkan sakit sendi atau arthritis,
  6. Mengurangkan BERAT BADAN,
  7. Memperbaiki Sistem Imunisasi Badan,
  8. Mencegah kaki yang berbau,
  9. Memperbetulkan aliran darah,
  10. Meningkatkan kualiti tidur..
  11. Merawat Resdong
  12. Menghilangkan sakit kaki, sakit tumit
  13. Mengurangkan masalah sembelit

tenmgokla fungsi no.6 tu...salah satu sebab saya nk try...manerla tahu berat saya turun nanti...slim sikit...

layan jela gambar2 yang ada ni yer...saya mintak kat pakcik google...tapi,kesannya memang betul tau...

Cara-cara pemakaiannya...mudah jer...susah exam lagi...huhu

ni bukan kaki saya yer...

layan lagila gambar2 yanga ader ni...

betul!macam ni ar bila kita tanggalkan koyok tu tau


inilah bendanya...xpenah tgk b4...

SAME2LAH KITA MENGHAPUSKAN TOKSID DARI  BADAN KITA YER...



Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...