Kisah2 semalam

Pagu semalam.seawal pukul 7.30pagi, saya telah bersiap untuk ke Kuantan.Apalagikan...org p2 call kate replacement part dah sampai..satu jer yg baru smpeinya...driveshaft(ntah ye ke x ejaannya..)Sampai kat sane kul 9 lebey...xboring pun duk sane sambil menunggu coz byk citer menarik ditayangkan masa tu...tgk citer indonla...citer Dottiela...dalam kul 11 tu kete pun siap..

Seterusnya, saya ke kedai jual rak2 pameran kat Jalan Wong Ah Jang!Saje nk usha2...nk cari hanger tudung sebenarnya..tp xde yg mcm sy nak...so, order online jerla... kedain tu supplier rak2 pameran..kira murahla....offer bin tu baru jer rm49 tau!

Xde hati pun nak g jalan2 pastu...so,teruskan jela ke Pekan jumpe kakak angkat saya tu ha...Kaksu..sajer lunch..lamer xjumpe dier..manerla tahu dia dh besor skang..(hehehe..kalo dia baca mesti dia marah ni..asyik nk sindir dier jer..) Kami makan nasi ayam jer kat tepi benteng...boleyla sekadar ank isi perot...
Kul2 kaksu nak masuk kejer dah...Sebelum balik, singgah kat Kedai Abd.Fatta belikan honey star untuk adik bongsu saya tu ha...saya beli limau nipis sekali nak tonyoh kepala..

Dah abeh kisah kat Pekan...balik umah ada Nisa sayang...men ngan dierla...ibu dia xder, tinggalkan Nisa utuk dijaga..Seronok sangat main ngan dia...

Dalam pukul 5 lebih tu, terima call dari smbody yang mengatakan nak bagi barang kat saya...Saya order 100pcs foot detox...sehari je dah smpai guna skynet...bagus tul!

Okeyla...thats all for yesterday...today??i xlaratla...PMS....huhu...every month i cannot escape from it...
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...