JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR

Give away lagi!!!yahoooooooo....
seronok....meneyrtai lebih banyak GA agar peluang nak menang tu nampak jugala kebarangkaliannya...haha
lagipun kira update blog ar ni kan...Tadi jengah blog Rina..dia dh join GA ni..so,apalagi...saya pun nak jugak...terima kasih Rina sebab melalui awakla saya tahu pasal ni yer...
Kalau nak tahu lagi lanjut silalah KLIK SINI .kat sidebar pun ada tau!

GA ni end pada hjg bulan ni...sempat lagi tau kalo nak join! jomla ramai2...seronok cket....Dahla hadiahnya banyak pastu lak dari oversea!!nak harapkan saya beli,itu macam mustahil ar...entah biler2la lepasnya nk ke oversea...dalam M'sia pun xabeh lagi...

Okeyla...syarat2 penyertaannya mudah sangat...macam minum ABC jer...hehe...


  • Untuk bukti penyertaan, korang kenala jadi follower tau
  • Buat simple entry bertajuk " JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR"
  • Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
  • Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda.
  • Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
 

Jangan lepaskan peluang yer kawan2...selagi mampu untuk menyertai marilah kita turut sama2 memberi sokongan kepada industri blogging ni...haha....

Semoga tuah tu nampak jugakla...bestnya kalau dapat barangan dari Rusia atau Mesir....(berangan)






Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...