Contest dan Lucky Draw

Selamat malam semua..


n3 ringkas jer kali ni...just nak gtau meluahkan perasaan gembira ini...setakat ni saya dah join 4 lucky draw tau...macam seronok plak coz secara tak lansung kita ada idea nak tuleh aper dalam blog...dahla ramai blogger yang baik hati sedang menganjurkannya...pelbagai terms n condition yang perlu diikuti...kalo korang perasan, kan banyak banner yang diletakkan di sidebar kanan tu...klik ar maner2 yang korang rasa nak join...sharing is caring kan....

jomlah join ramai2 kepada yang masih belum sertai lagi..sebelum dateline.....saya dalam proses blogwalking dan mencari contest2 ker cabutan bertuah ker...excited plak nak masuk...bukan menaruh harapan pun nak menang...sekadar nak enjoy2...tapi, kalo menang tu...kira tuahla...lagipun saya ni baru sangat lagi blogging...blog memang dh lamer ada tapi baru sebulan lebih nak serius2 berkecimpung dalam bidang ni...cheewah...poyo jerkan...

wajahku yang agak ceria...ibarat matahari ni...


insyaAllah kalo berkesempatan saya juga nak buat contest dalam masa yang terdekat ini.......chayuk!chayuk!nk join contest lagi!jangan lupa join nanti yer...selalulah datang jengah ke sini nk tau bila2...
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...