Bumbung baru!

salam semua..
malam ni oppss...dah pagila...cbok tol sy try mcm2 template dan background tuk umah saya ni ha...
akhirnya...
taraaaaa...
dapatlah bumbung baru yg simple...saya suker yg skang jika hndak dibandingkan dengan sebelum ni..yg ni nmpk sempoi x?hahaha..sbnrnya nk guna photoshop tapi xlepas lagi nk install so,gune jela software apa yg ada..
janjileh edit2 picture..xpuas hati lagi ni tapi mata dh ngantokla...mcm stay up lak rasa sokmo tido lmbat2..
kalola kaksu tau ni,abeh saya kena bebel ngan dier tau...shhhh...jgn gtau kaksu yer...
k ar...selamat pagi...nak lelap dah
Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. singgah skjp kat sini...salam kenal...

    ReplyDelete
  2. xde shoutmix ke? nak tinggal kn jejak ni..:).. dah tembak YS kamu td.. zakiah singgah sini n folo #103..z;00. jom folow memolow..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...