ALLAH MAHA PENYAYANG

Mood nk tulis blog tidak berapa adatapi saya memaksakan jugak diir saya ini sebab saya target everyday saya nak ada n3 pasal kisah saya...sekadar diari online...nk citer cketla...
seumur idop  saya selama 26 tahun ni saya bangun seawal 5pagi gara2 nk ke kursus kawin kat Pekan tadi tau!
Dahla tido lmbat lmbt daa...batuk telah menyerang saya secara tiba2...
Asalnya saya berjanji gan mas tuk bertolak kul 6.30 pagi...mujurla saya bangun awal tadi kul 5.30 nk siap2...sebabnya secara tiba2 mas n husbandnya tukar plan nk g kul 6 pagi...tapinya saya memang harap pun dia g awal supaya saya leh sampai awal ke Pekan...ALHAMDULILLAH...sepanjnag perjalanan tu saya sentiasa mengucapkan syukur kepadaNya kerana sentiasa membantu hambaNya yang lemah ini...dan perkara camnila membuatkan saya semakin yakin Allah itu sentiasa bersama hambaNya dan mendengar keluhan setiap hambaNya...Allah itu Maha Penyayang...
Kursus kawin tadi berjalan denga lancarnya...abis lmbt jugak ar...ermmm...kalo x,saya memang nak balik umah jer,xnk tido kat umah Kaksu...apa nak buat...tadi pun da  abeh lambt...nak xnk..kenala buat muka xmalu tido kat Kg.Pulau Jawa...(memangla Kaksu pelawa tp sy dh tebal muka selalu sgt tdo saner...)
okeyla...setelah seharian berkursus, saya nk blogwalking plak pasni...nk up trafic blog...
Kepada kawan2 di luar sana yang maybe dah bosan dgn citer2 kat blog saya ni, saya xheranla...sbbnya saya memang bercadang nk menulis untuk kehidupan saya...apa yang saya lalui...Jadi, minta maaf pada kawan2 semua yer...n3 sy xbest pown...hehe
Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...