TIP TINGKATKAN TRAFFIC KAT BLOG

mesti korang seme nakkan traffic yang camni kat blog...

ha...percaya atau tidak...tu terpulang pada u alls...saya hanya manusia biasa yang boleh tunjuk jalan dan berusaha....xkan korang nak duduk diam jer...jom cuba...insyallah 1 000 000 visitor datang nya......

Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon saya dapat dari page 
Blog Tittoon Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.


2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie....

  1. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
  2. Cara hidup baru abad 21
  3. Bila Aku Menulis Blog
  4. ~ApekpunyaBlog~
  5. My Big Family & Friends
  6.  ABCMILO
  7. matdin (orang paling terkenal hehe…)
  8. MSR @Blogger
  9. tengku nizam
  10. mizz shizu
  11. Myself V3 Me &
  12. Blog Hanz
  13.  BeMie's WoRLd
  14.  Bingkisan Naluri
  15. Ini Blog Lynn Strawberry
  16. BLOG ANDA.....
4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak...

Blogger Templates
Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...