SUKAHATI

salam semua rakan-rakan yang disayangi...



arini hatiku cukup gembira...setelah hampir seminggu lebey tidak mengupdate blog disebabkan masalah ape ntahla...akhirnya berbekalkan kesabaran dan usaha yang berterusan, dapat jugak saya mengatasi masalah tersebut dan kini....saya boleh meng'update' blog seperti biasa...
masalah macam ni pernah terjadi sebelum ni pastu okey then baru ni berlaku lagi...padahal baru je pas format laptop.....huhu....masalahnya agak besar....sayaboleh bukak website lain kecuali gmail, nk upload pict ke facebook dan blogger...memang xlepas....padahal line okey jer....so, dah puas cari solution dalam internet...macam2 dah buat....tapi still fail...
tetiba, petang semalam....rasanyalahkan...pas je install perfect optimizer, terus bley bukak cam biasa...
(thumbs up to perfect optimizer) tapi sayang....trial jer...tgh google nak cari key ker crack ker...apa2 jela nak jadikan dia full version...software ni bagus tau...
korang lehla try....

sebelum ni saya just blogwalking tapi xbestla coz ktblog kita xde n3 baru...cam lapuk jer....mintak maaf yer kawan2.....lepas ni saya akan update blog slalu...nk follow kawan2 yang dah follow kiter....sori ye lambat...
blogger punya problem...xlepas lansung nak masuk dashboard...terus hang kt login page....

syukur alhamdulillah....segalanya dah okey....tapi,masih tertanya2 lagi apakah sebab sebenarnya terjadi sedemikian rupa....maybe registry kot....whateverla...semoga nuffnang kembali menyayangiku...sedey jer... status nuffnang jadi ordinary sebab xupdate blog...

Apapun,saya seronok sebab segalanya dah baik...
Blogger Templates
Blogger Templates

3 comments:

  1. slamat menyambung aktiviti berblogging :)

    ReplyDelete
  2. thanks....memang pun...syukur dah okey sgalanya

    ReplyDelete
  3. thanks....memang pun...syukur dah okey sgalanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...