Mood Nak Baik pulih

Salam....

Saya ni bukan aper...arini kepala pusing cket...terima bil air yang melambung2!hoho...dalam kepala otak ni ada beberapa perkara yang perlu disetelkan. Antaranya :

  1. Siapkan report nk bagi kat kaksu...data xsiaplagi
  2. My blogshop xsiap lagi...perancangan dh ada tapi....lum dilaksanakan...
  3. PC n laptop kat PIK perlukan perhatianku...dah lama sgt xmanjakan diorg ni ha...belaka nak merajuk....hehe
  4. Nak setelkan hutang piutang...selagi lum bayar abeh2, rasa cam xselesa je duduk....macam beban giler je nak tanggung...i...dahla nuffnang hilang entah ke mana...rasanya xkaco pun kod dia....huhu...sedey...
  5. Blog ni tgh kucar kacir lagi.
Tu antara yang bermain di fikiranku skrang...byk lagi tau! So, sblm nak memulakan kerja2 pembaik pulih my house ni, saya pun merajinkanlah diir ni untuk meng'update'blog...Teringin nak join contest kat blog lain tapi masa masih cemburu bangatla!...

Okeyla...jumpa lagi di n3 akan datang...terima kasihla kepada rakan2 yang masih sudi meluangkan masa berblogwalking ke sini...ada masa nanti saya jenguk anda semua semula yer....

Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. bnyknye benda yg perlu die settle kan...ermm

    ReplyDelete
  2. hehehe...kerja bertangguh...ginilah jadinya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...