Kenduri Melaka

salam semua...
setiap hari kita kena update blog kan...tip dari kak dahlia...semoga nuffnang anggap kiter ni rajin dan aktif..nanti barulah dia  kasi kuar iklan kat kita pny blog!

Untuk petang ni, tiada kisah yang hendak dicoretkan...just nk gtau yang minggu ni kami sekeluarga akan ke Melaka untuk perkahwinan adik...so,bizila menempah baju nak pakai....semalam saya kuar ke kuantan sebab nk cari baju siap  nk pakai kenduri sabtu ni...mujurlah ada yg murah...pastu beli kain nak tempah baju untuk kenduri belah saya plak!padahal minggu depan jer....tukang jahit kata sempat....Kali ni saya buat baju kurung moden...bukan apa..dah bosanla ngan baju kurung...nk buat kurung riau tapinya rasa macam gemuk jer kalo pakai....hoho...kalo kurung moden tu, ada body cket....biola xramping cam pinggang kerengga pun...janji xnmpak gemuk!Untuk kenduri di Melakani, kena siapkan 3 pasang baju coz untuk akad nikah lagi...malam berinai lagi...then hari besor....leceh kan...nk wat gane...keputusan di tgn pengantin...

Rasanya tiada apa nk dicoretkan...nk citer kisah  keter...tapi gmbar xambil lagi...kena tunggula apakah perubahan yang telah saya lakukan minggu lepas....jeng jeng jeng....Nk kena siapkan report bulanan....kang kaksu tipon,payah lak...huhu
Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. akak pun nak gi jemputan kawin sepupu kat melaka pada 12hb ..baju..pakai yang lama ajer..bukan ada orang nak mengurat pun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...