TERUJA!!!

Hehehe...apa agaknyer tu kawan2?memang rasa sgt teruja ni..rasa nk melompat jek!huhu...poyo jer...
Tak sabar nk menanti hari esok!dah lamer ku tunggu saat ini...

ini gmbr last tranform...apa agaknyer erk yg lain tu?
kt bhgn ni ar nk tmbh sok....jeng jeng...kasi smart cket!
  • VIvaku cayang akan bertambah lawa sok (angkat bakul sendirik)brg order minggu lepas dh sampei... apadia???jeng jeng....pos yang akan datang saya gtau yer...mesti smart giler dah pasni vivaku itu...mmmwahhhh...cayang sgt kt viva....tranformasi katakan....
  • Yang keduanya sok ada brg yang dh lamer sy nak beli...minggu lepas dh tny2 ngan dealer tu...minggu ni konpem nak amik!!!as a pompuan...mestilah kiter nak yang terbaik untuk diri kitakan...saya nk kuruskan cket badan saya ni...memangla xgemok pun tp lemak sane sini...xbestla...kena kempiskan part2 yg tertentu....nk try jela beli mende tu...manela tau kot2 berkesan!!saya jugak yg suka hati...tgk sebulan lagi ada x perubahannya yer...mesti korang tertny2 apala agaknyer mende tukan...itulah dia SAUNA PANTS!!nak tau mendenya?tgk gmbar kt bawah ni...huhu...tgh promosi skang...biarlah duit gaji kali ni abeh sbb nk cantikkan badan...yer x?

  • ni ar mendenya...hehe...
FUNGSI SAUNA PANT
Sauna pant ( seluar sauna) ini amat berkesan jika ia digunakan untuk mengempiskan perut & mengecilkan paha. Selain daripada itu ia juga memberi kebaikan dari segi kecantikan dan kesihatan.
Kecantikan
Mencantikkan kulit
Mengempiskan perut yang buncit
Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
Lepas Bersalin
Mengecutkan perut, rahim, paha,
menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas.
Pelangsingan Badan
Membakar lemak (sehingga 600 kalori),
mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5km
berkesan untuk menguruskan badan.
Tungku moden (elektronik)
Kesihatan
Mengurangkan kesakitan anggota badan,
sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang,
menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.
menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury.
meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah,
memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung, strok dan darah tinggi serta anti-penuaan.

CARA-CARA MENGGUNAKAN SAUNA PANTS

Untuk menggunakan sauna pant ini, dinasihatkan untuk memakai seluar cotton pada sebelah dlam terlebih dahulu.  Jangan pakai sauna pants ini tanpa sebarang lapik. Seluar cotton akan berfungsi untuk menyerap peluh yang akan keluar apabila memakai sauna pant tersebut.
Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa (baring atau berdiri). Jangan duduk atau meniarap kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.
Jangan gunakan losyen atau seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTS
kerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit. (allergi/gatal2)
Digalakkan minum minuman panas spt air suam. Elakkan minum minuman sejuk.
Jangan gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan.
Untuk mendapatkan kesan terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 50 minit pada satu masa.


Blogger Templates
Blogger Templates

5 comments:

  1. gler arh. lepas nih jadik cam bumblebee ke tuh? :P

    ReplyDelete
  2. hehe...puaska ati...xske tgk kete std ar...

    ReplyDelete
  3. hoho...jge leklok la kete tu...

    ReplyDelete
  4. salam...awak,nak tanya...berkesan x awak pakai sauna pant tu?ada perubahan x?saya pun ingat nak beli..tapi sajer nak tau ok ker x pakai pant tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak..pakai sauna pant tu kena konsisten baru ok kot...sy ni xberia pun

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...