Perkara suka hati

org pegang pelita ayam Tajuknyer pun dh cukup membuatkan saya tersenyum sendirian…hehe…naper agaknyer erk…

Sebenarnya semalam saya check gaji online…tetibe gaji bulan lepas dapat lebih dalam RM200++ entah biler maser bos kasi naik gaji ntah…xdek notis aper pun…terima jelakan dapat gaji lebey…huhu…harap2 bulan depan pun dapat gaji lebey lagi… wink wink

apa lagi erk yang bahgia?erm…bilik tidur saya dh berubah wajah..sy sudah bertungkus lumus mengecatnya dengan kaler purple…biarla bilik hodoh pun(sebab bilik lama) yg pntg kbrsihan dan keceriaan…itu yg paling utama!!!

lagi se perkara suka hati adalah…sok last kejer minggu ini! Jumaat ni HARI HOL NEGERI PAHANG!lehla g jalan2 kat kuantan…nk g byr duit keter lagi…nk setelkan hutang itu hutang ini…kejap jer nk pegang duit gaji penuh pastu poket kering ngan hutang macam2…

Paling bahagia sebab dh jumpa software yg mudahkan kejer saya nk blogging ni…mmg puas ati sgt2la…saya guna windows live writer..okey sesangat….

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...