IMPIAN BLOGGING

Salam dan selamat malam semua...
Arini terasa kejap sgt masa berlalu masa kat ofis tadi..tup..tup..tgk jam dah pukul 5.30 ptg
Aper x nya...g keje tadi pun dah kul 3ptg!huhu...slumber jekan..ish...kalaulah supervisor tau abehler...
Xsemangat nk g kejer bila dpt ofismate yang camtu...dahla cam makan gaji buta jer...xbuat kejer aper pun...geram rasa...sabo jer ni...
^
^
^
^
^
Lupela isi sebenar nk citer pasal aper tadi...
ha!baru tingat...sepanjang hari ni saya update widget blog ni ha...hajat hati nak pelbagaikan informasi dlm blog ni...kalau korang perasan, dah ader menu tab kat atas tu...tp xdok content lagila...dalam kepala ni tingin nak blog ni jadi superb...orang suker singgah sini...sebab pelbagai maklumat yang boleh didapati di sini...
bilerla impian ni nk jadi kenyataan...impian lagi se nk create template sendiri yang berlatarbelakangkan strawberi...untuk permulaan ni saya nk mendalami dulu bidang blogging ni...nak teruskan try and error...
byk dah blog tutorial yang lain tapi saya nak buat jugak...untuk diri saya sendiri dan untuk kepuasan sayala...nk kumpulkan segala2 dalam blog ni...senang nanti xpayah nak google tempat len da...hehe...bagila support cket...kui kui....

Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. semoge berjaya dan jangan berhenti menulis yah!

    ReplyDelete
  2. salam ziarah...just follow u,nice blog...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...