Antara percaya atau tidak

working from home Sepertimana yang raka-rakan tahu, saya ada mencuba satu program bisnes internet di mana PROMOSI adalah salah satu perkara yang sgt2 penting dan perlu diberi perhatian!!! kisahnya…saya ada membuat pengiklanan di salah satu website iklan percuma..respond yang saya dapat juga agak menggalakkan…dari xbuta lansungkan….ada juga antara pembaca yang ragu2 pasal program ni..Tny saya mende ni beul ker?xtipu ker?apa lesen perniagaan…dan macam2 lagi kerenah orangla….

Memang saya akui, di awal pembabitan saya dalam bisnes macam ni, saya memang tak percya sebab saya pernah bank in duit kat seorg ni…tp sy xdapat aper2 pun…itu kisah setahun yang lalu semasa saya masih lagi baru…Tapi, lama kelamaan setelah saya mencuba cket2…sentiasa menerokai ilmu baru…sentiasa mempraktikkan…fokus serta komitmen yang tinggi, memang segalanya tidak mustahil!!!saya kater begitu sebab saya dh dapat hasilnya…Biarlah tak banyak pun asalkan saya berusaha…lambat laun pasti saya berjaya cam Irfan Khairi tu…hehehe…itu pengalman saya setelah sebulan saya berkecimpung dalam bidang perniagaan inernet ini…Saya semakin tahu lubuk mana yang boleh dipercayai…yang mna saya harus buat dengan kemampuan saya…yang terbaru saya telah melaburkan RM10 untuk menambahkan ilmu promosi berkesan memalui sosial networking.Sesngguhnya saya tidak merasa rugi walau sedikit pun sebab saya yakin dengan bisnes internet ini..Yang penting saya harus terus belajar dan terus belajar…untuk kejayaan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...