PROGRAM INTERNET


Hehe...saper yang xnk duit kan....sajer jer buat inspirasi dalam diri ni....
Aritu saya telah menyertai sebuah program internet.Sebenarnya dah lama saya tahu mende tu tapi baru nak try...hasilnya dalam masa seminggu saya telah berjaya mendapat duit rm30...itupun sebab sekali jer saya buat pengiklanan. Kira okeyla kan...tanpa modal...kira untungla...tapi program tu saya dh malas nk promote sgt malas.Lagipun ada program yang lagi best!!!Tengah sibuk ar ni nk belajar macam2 perkara...xcukup masa nak buat semua...nmpk sgt time management saya ni failed kan...aperpun...saya memang percaya program di internet boleh menjana pendapatan jikalau kita berusaha dan sentiasa fokus!!!sebabnya saya dh try program tu secara suka2 dan dapat hasil...biarlah orang kater cket jer RM30 tu...Tapi...saya xkisah...saya nak cabar diri saya untuk lebih fokus terhadap apa yang saya buat skang...lagipun my blogger dah ok ngan laptop ni...aritu xley guna laptop ni...sakit ati jer...ni dh ok sgt2....syukur alhamdulillah...insyaAllah pasni saya akan rajin update blog saya ni semula...oh yer! sebelum tu saya nk edit template dulu guna dreamweaver....tp xder masa lagila....tolong........saya nk belajar buat minisite...nak promote...nk buat cd video...nak buat pelan bisnes....arghhhh...banyaknyer perkara bermain di mindaku skang....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...