Mood Nak Blogging


Sesuai ngan tajuknyer...al kisahnyer malam ni saya nak citer cke pasal program Score A..
Saya tahu di luar sana ramai yang dah tahu n maybe dh ramai yang sertainya.

Akceli program score a ni di'introducekan' oleh sorag kawan baik saya dlu maser kt UPM..nora namanya...dia semangat ajak saya g preview kt ktn tapi malangnya saya xleh join sbb ader kursus maser tu(bukan alsan tau xnk join dier...ini kebenaran...)

Tup!Tup!jiran kt sebelah ofis saya ni join score a ni tau!aritu K.La ni sewa tmpt saya sbb nk buat demo score a ni ar...aderla dalam 10 org yg datang...That was teh first time saya dgr preview scora a ni..memangla smgt gler...ye ar...saper yg xnk buat duit kan...TETAPI....modal besar sgtla...Paling rendah pun 1788...Manerla saya nk cekau!!gaji bulan pun xcukup(sbb nk otter keter...)huhu

Tapi....
k.la ni jenis xputus asa...dia dh join score a ni...aritu dia offer g NDO kt KL ngan dier...bayar rm70...HEHE....xgi pun...kali ke-2 dia ajak...xgi jugak...huhu...dia xputus asa lagi...dia ajak lg tadi...pegi ari ahad....korg raser2 sy nk g ker x erk...*$$$&^@#$%&##%^^%&

Apa yg sy paham program ni memangla OK SANGAT2...tpkan nk dapatkan orang bwh kiter tu ar....dahler nk kuarkan modal ribu riban....saperla yg sanggup...lagipun nk buat mende ni kna fokus...(aper2 kejer punkan kiter mmg kna fokus!)...tu ar mslhnyer...saya ni byk ngat komitmen len nak buat...MCM2....(paling pntg skang nk capai trgt internet marketer...fuyooo!tinggi x cita2 saya ni??)rakan2 semer...bagila support erk....

Erm...sy ni dlm usaha nk perbaiki blog saya ni...maklumler...aritu ntah ape kna xley nk masuk lnsung kt blogger.com.....alhamdulillah sgla pndritaan tersebut tlah berakhir kini...aminn... pasni bolehlah saya slalu mengupdate blog ni...(muka tgh senyum ni...hehe)

Kepada rakan2 yg mgkin xpenah dgr lagi pasal score a ni lehla klik sini ye...

1 comment:

  1. sorry eh post sni .siapa nak beli score A ? harga kita boleh bincang
    01124021400 (sha)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...