Rezekiku....


Gambar kat atas ni menunjukkan yang hati aku sdg berbunga riang n ceria...hehe...kan best kalo evryday macm ni kan...

Dah lamer sgt aku xmengupdate blog aku ni...bukan ape...bizi cket lately...kena siapkan report...ada tugasan yang diberikan...meeting r...mcm2....tadi plak baru dpt kol nk kna test video conferencing lak...hope kejap jela...bulan ni mcm cbok jer coz nk kna launch yg P1 pny jalur lebar ni....hermm.....xde masa ar nk berehat lebey cket...pegawai seranta felda pun ader kol td mintak buat report nk bg YB Ahmad Maslan...aduiii.....terpaksala.....kejer ngan orang....

Akceli aku bkn nk citer psl semer2 mende kt atas tuh...ari isnin aritu aku n family bersama huda my bestpren g mkn kt pok tek...then, aku dpt 1 kol drpd kwn yg baru jugak ar knal...en.zamri....dier offer aku jd partner bisnes dier...hehe...side income....peluang katanya....bisnes aper?mesti perkara tu yg korng t'tny2 kan...akceli dier offer aku tlg jg cwgn dier kt tmpt aku...coz dier knal aku jer kt cni....bisnes sewa kanopi....orait gokkan....lgpun smbil2 jer....slm ni aku t'lepas satu peluang sbnrnya....aku cume fikir xder rezeki.....tup!tup!aku dpt rezeki ni....yg lg pnjg masanya berbanding peluang yg aku terlepas tu...aminnn....alhamdulillah.....aku bersyukur kerana dimurahkan rezeki.....smoga aku tidak terus alpa dan lalai dengan kemewahan dunia ini....yg hny pinjaman semata-mata....

Aku nk format laptop aku spy aku leh berblogging guner laptop aku sndiri jerk...tp masih blum ader kesempatan masa lagi....Ya Allah...berikan aku sedikit ruang masa agar aku dapat menyetelkan segala urusan kerja-kerja aku yang masih tertangguh ini....amin....ya rabbal a'lamin...

nk buat kejer yang perlu disubmitkan next week ni....huhu....malehnya nk wat report....nyesal lak aku angkt kol td....haha...xbaiknyer....buat kejer kna ikhlas kan....kna buang perasaan malas tu jauh2....shuuhhhhhhh......................hehe...cukupla setakat ini entry aku....next time aku akn jadi seorang pencuri masa yang dapat membuat entry pnjang dan berfaedah cket tuk tatapan semua....haha...


1 comment:

  1. 1.nice oppurtinity you have there lynn. Good!
    2.Nice theme song!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...