Dah menunjukkan belang







hahaha....apa agaknyer erk yg tunjukkna belang tu!!akceli my dak kecik tu ar...kalo dulu kitorg asyik dgr suara dia yg halus jer....tp sejak 3 hari ni dier suker sangat menjerit ngan kasarnye!!kalah suara aku....kui kui kui
aritu ibu dia ada belikan tudung comey tuk dier pakai!! ibu dier tu memang ske sgt belikan pelbagai aksesori tuk ank pompuan sorg dier tu!!! si dak kecik ni punya arn suker gler tau...dier asyik nk menjerit jer bila dipakaikan tdg kat kepala dier...next post aku upload gambar dia pakai tudung yer...oh ye!!! dia dah pakai subang tau skarang...nk kasi nmpak pompuanler...kalo x, sure orf asyik tny jer laki ke pompuan....muka dia mcm bapak!!!manerla org xtny....hehehe...

si nisa ni membesar dlm keter jer....sokmo ar g jalan saner sini tau!!! aritu aku ngan ma aboh bawak dier g gambang...mujurla dier xmenangis walaupun nyaris2....kitorg kn pnadai pujuk memujuk....dahler susu botol dier dh abeh maser dlm perjalanan pegi tu lagi!!! last2 maser balik tu dier tdo...ibu dier kt umah dok nunggu anak dier no....hahaha...." ibu g jalan pasar borog pagi tadi....nisa pun nk g ikot tok jugak jalan2...." kata nisa.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...