Kertas Kerja



Erm...semalam pengerusi belia datang umah aku..kna buat jugak kertas kerja nangka madu tu.. xnka buat tp....kesian plak kt diorg....lagipun aku akn perlukan diorg jugak nanyi untuk aktiviti aku di masa akan datang. Apepun aku fikir positif jela..menambahkan kemahiran aku dalam penulisan proposal.sennag nanti kalalu kau nak buat proposal sendirik!!!hehehe...
Pagi ni aku dah siapkan 15 percent kot proposal tu...aku just edit2 jer...smbil2 cari info lagi pasal nangka madu tu..kerjanya xdelah susah sangat cumer.....M.A.L.A.S yang bertandang dalam diri ini.....shuhhhhhhh......kena halau jauh2!!!

malam ni plak ader meeting belia...nk g ke x erk?mcm malas2 jer tapi...............hua hua hua.....segan jugak kalu xgi....tengokla malam kang erk...kalo rajin aku g ar....

Dahla esok bajet nk cuti tapi macam xlepas jer....sakitnyer hati....tp pedulia per kan....hehe



1 comment:

  1. terliur tgk gambar nangka...anyway thx yer lyn singgah jenguk blog mumme the other day...slm kenal...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...