"dak kecik"

ni maser umur dier dalam 2 minggu kot.Lupela...muka dier macam dak laki.hehe

Maser ni muke dier terok...sian dier kena gatal2.tp dh ok skang..

Kali ni nak citer psl sorg budak cute ni...hehe...namanya Nur Khairunisa Humairah Binti Mohd.Khairul Anuar. Panjang gler nama penuh diakan...Akuler yang bertanggungjawab buh namer dier pnjg2.mak dier plak ikut jer...akceli kitorg mmg xde cari pun name laki amser ibu dia ngandung dulu...padahal xscan pun n xtau pun anak yang akn dilahirkan tu pompuan... mak dier trimer je.....

Dier ni ank sdare aku yang first dlm family aku....Ma ngan aboh mmg suker gilerla dpt cucu...pompuan lak tu.Maklumler ader ank pompuan sorg jer...tu pun berpuluh thn yg lalu.... huhuhu....kalola si nisa ni dah beso, leh aku suruh dier basuh pinggan ker....basuh kain ker....sapu sampah ker....hahhaha...nnt aku nk train dier jadi sorg yg rajin ekmas umah macam aku(poyo jerkan...)

korg tengokler gambar2 dier start umur sehari hinggalah kini.....dah 4 bulan 1 hari....erm...rindu kat dier....arini dier xikot mak dier jaga kedai sebab dia demam....tp kan korg nk tau x...even dier demam pun dia xmeragam pun tau!!memang spesis budak baik ar katakan....xsempatla nk upload gmabar dier lagi byk2....sok ar yer aku update..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...