Blog vs karnival

Erm...arini seharian duk mengedit blog.letih....rehat pun kejap jer lunch td.xpela...janji berbaloi-baloi2...huhu...seronok buat blog ni...tmbah2 kalo ader idea yang mencurah2!!!Harap2 karnival aku dapatlah top 3....leh enjoy...hehe....saper xnk duit kan?????skang ni tunggu surat jer dr MSC untuk program kat Cyberjaya tu...aku rasa nk dpt no.1 tu mmg jauh skali ar...xkisahla no.bape pun, yg pnting aku dh belajar byk perkara semenjak berlansungnya karnival tuh!!!pengalaman wooo....ssah nk dapat kat maner2.....nk balik umah dah jap lagi ni. Budak2 pun aku dah mintak diorg balik sejak kul 5 td lagi. Bukan aper,diorg tu terlalu ceria r....aku xley nk cncentrate wat blog karnival aku tu ha!! Mata dh ngntok2 ni. Jam pun sudah menunjukkan kul 6...masa untuk balik ni. Tadi Kak Elain ada tipon cakap pasal kena wat presentation untuk manager2 baru a.k.a adik2 PIK ar bulan 2 nnti. ADOiiiiiii.....aku ni maleh btol bab nk present ni. Cukupler maser zaman U jer..Zaman kejer pun kena gok erk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...