laguku

arini adalah hari semangat buat aku....nk tau sbb per?sebabnyer aku rajin buat entri tuk blog ni ha.....hehehe
bukan senang tau nk menuleh,mencari idea....kali ni aku nk share pasal sebuah lagu yg aku rasa sgt2 menyentuh hati....lagu ni dah lamer tapi aku baru nk amik pusing....beserla....
liriknyer macm nie.....lagu ni slow sentimental jer...aiman yg nyanyi....xkenal pon penyanyinyer macam ner....

Cinta terakhir

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
menafikan kasih kita…

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia…

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir…

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan….

link nk download lagu nie :


http://www.mediafire.com/?d4dm1gdm323


inilah rupanya penyanyi si aiman tu....dier ni daripada akademi nasyid sebenarnya.mukanya mcm kebudakan cket kan...cute jer....(mcm aku) hahaha...mesti ramai yg gelakkan aku!!!!! okeyla....sesi nk buat header and background....tgh mood rajin nk edit2 gambar....nk hasilkan sesuatu yang kreatif konon2nyer....sekarang ni adala 3 org budak yg sdg guna pc kt dalam....sebelum ramai datang nk guna pc, aku amik kesmpatan menuleh blog ni....lagipun laptop aku bengongler....xley nk edit2....sakit hati betol tau...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...